Avantatges Gasoil B de calefacció

Des de Gasuir sempre intentem oferir els productes de millor qualitat als nostres clients. És per això, que el tipus de gasoil que repartim és Gasoil B per calefacció a domicili. A continuació us expliquem les raons per les quals només repartim Gasoil B. Us adonareu que té avantatges molt importants per el nostre dipósit!

El gasoil B per calefacció domèstica és un producte refinat i més net que el gasoil C (que també es fa servir per calefacció).

Encara que molts consideren que el gasoil C és el gasoil més adequat per fer servir per calefacció, nosaltres no ho recomanem perquè a llarg termini és perjudicial pel dipòsit de gasoil de la teva llar, ja que al estar més brut i no estar refinat contribueix a fer malvé el dipósit.

Per una altre banda, el consum de gasoil B és més lent, i al estar refinat i ser més net que els altres tipus de gasoils, no es tant contaminant pel medi ambient.

Aquestes avantatges ajudaran a allargar la vida del dipòsit de la teva llar! Perquè els millors instal·ladors sempre recomanen Gasoil B per calefacció domèstica.