Sol·licitud de Gasoil

Amb una flota de vehicles que componen tres camions, cadascun amb diferents dimensions i capacitat per personalitzar la descarrega i adaptar-la a la necessitat de cada client. Aquets van equipats per poder realitzar el pagament amb targeta.

  • Servei de màxima garantia i fiabilitat.
  • Amb amplia disponibilitat horària.
  • El servei  està disponible a les comarques de:  Vallès Oriental, Vallès Occidental, Osona, Bages  i Maresme.

Més informació

Pàrking camions

L’E.S. Ramassar, disposa d’un ampli espai de pàrquing amb places fixes i pupil·latge, equipat amb un servei de vigilància 24 hores, sistema de càmares de seguretat i personal especialitzat que vetlla per la seguretat de tots els clients.

Per fer més confortable l’estada dels usuaris disposa de dutxes, lavabos complerts i servei de taquilles i vestuari.  D’altra banda, la cafeteria- restaurant ofereix els serveis de wifi i de fax.

Més informació

Altres serveis

SERVEI DE RENTAT

Permet el rentat dels vehicle de forma manual o automàticament amb les innovadores instal·lacions que utilitzen aigua osmotitzada i sistema “sensofil”. Aquestes instal·lacions estan preparades tant per a vehicles utilitaris com per a camions i tota mena de vehicles industrials.

Per completar la neteja també disposa d’aspiradors i una botiga on adquirir qualsevol producte complementari que es pugui necessitar:  ambientadors, lubricants, etc.

Servei de rentat d’alta pressió amb aigua osmotitzada. Per completar la neteja dels vehicles  també disposa d’aspiradors.

Per al rentat de vehicles de forma automàtica amb les innovadores instal·lacions que utilitzen aigua osmotitzada i sistema “sensofil”.
Per completar la neteja també disposa d’aspiradors i un servei de neteja completa d’interiors.

TALLER

A les instal·lacions de l’E.S. Ramassar disposa d’un taller de reparació que ofereix un ampli servei per a tot tipus de vehicles i camions.

CAFETERIA i RESTAURANT

Ubicada a les instal·lacions de l’E.S. Ramassar, trobem  la cafeteria i restaurant que ofereix un ampli servei de carta i menú diari.
L’horari és de 6 a 22h de dilluns a dissabte ininterrompudament.

SUPERMERCAT

Ubicat dins de les instal•lacions de les estacions de servei de Lliçà d´Amunt, Caldes i La Garriga, es troba el supermercat “Charter” que forma part de la gran cadena de supermercats Consum. Dona servei tots els dies de l’any de les 05:00 del matí fins les 23:00 de la nit i ofereix una amplia gama de més de 2000 productes diversos, entre els quals s’hi troben congelats, begudes, productes per a la llar, tota mena de productes d’alimentació, etc.

També disposa d’un servei de Fleca diaria i venda de gel i llenya.
Amb avantatges i descomptes per a clients amb la targeta Consum.