Serveis

Descobreix tot el que et podem oferir

Gasoil a domicili

El gasoil B, que fem servir, ajudarà a allargar la vida del dipòsit de la teva llar!

Disposem d’una flota de vehicles que componen tres camions, cadascun amb diferents dimensions i capacitat per personalitzar la descarrega i adaptar-la a la necessitat de cada client. Aquets van equipats per poder realitzar el pagament amb targeta.

Pàrking de camions

L’E.S. Ramassar, disposa d’un ampli espai de pàrquing amb places fixes i pupil·latge, equipat amb un servei de vigilància 24 hores, sistema de càmares de seguretat i personal especialitzat que vetlla per la seguretat de tots els clients.

Per fer més confortable l’estada dels usuaris disposa de dutxes, lavabos complerts i servei de taquilles i vestuari.  D’altra banda, la cafeteria- restaurant ofereix els serveis de wifi i de fax.

Supermercats

Dona servei tots els dies de l’any de les 05:00 del matí fins les 23:00 de la nit.

Ofereix una amplia gama de més de 2.000 productes diversos: entre els quals s’hi troben congelats, fruita, begudes, productes per a la llar, tota mena de productes d’alimentació, etc.

Amb avantatges i descomptes per a clients amb la targeta Consum!

Taller de reparació i manteniment de vehicles

A les instal·lacions de l’estació de servei del Ramassar disposem d’un taller de reparació que ofereix un ampli servei per a tot tipus de vehicles i camions.

Cafeteria i restaurant

A les instal·lacions de l’E.S. Ramassar disposem de servei de cafeteria i restaurant de la mà de “Cal Domingo” on es serveixen esmorzars de forquilla i dinars.

Hi ha un menú diari de dilluns a divendres de 13,50€ que inclou: primer, segon, postres, beguda i cafè. A més a més disposa de zona de terrasa molt ben equipada.

Servei de rentat

Permet el rentat dels vehicles de forma manual o automàticament amb les innovadores instal·lacions que utilitzen aigua osmotitzada i sistema “sensofil”.

Aquestes instal·lacions estan preparades tant per a vehicles utilitaris com per a camions i tota mena de vehicles industrials.

Per completar la neteja també disposem d’aspiradors i una botiga on adquirir qualsevol producte complementari: lubricants, ambientadors, olis, etc.

Trobaràs tunel de rentat automàtic i manual per cotxes a totes les E.S. Gasuir!